Jong geleerd; dan krijg je het bij BVS gedaan!

Ben jij een aanstormend talent op juridisch, commercieel of administratief vlak? Of heb je het in je om in korte tijd veel te leren en met die kennis mee te denken over hoe we zaken beter kunnen doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een leuke (nieuwe) functie voor een startende HBO’er waarbij wij jou meerdere facetten van interne ondersteuning willen leren. Enige voorkennis op het agrarische en juridische vlak (via opleiding of bijbaan) zou wel mooi meegenomen zijn. Want wij zijn een nieuw opgezette dienstverlening in de agrarische sector wat wel wat specialistische kennis vraagt.

  • Wat ga je dan doen?

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van administratieve processen en je ondersteunt hierbij onze commercieel binnendienst medewerker, Marleen. Samen met haar beantwoordt je dagelijks vragen van collega’s en kwekersverenigingen en stelt voor hen diverse documenten op. Ook organiseer je regelmatig vergaderingen en trainingen op externe locaties. Als vanuit deze bijeenkomsten acties naar voren komen dan pak je die samen met onze Productmanager Wim op. Ook Wim zal je dagelijks spreken om werkzaamheden op te pakken.

  • Wie zoeken wij?

Hierbij zoeken wij iemand die graag samenwerkt en een kei is in het plannen van werkzaamheden. Je begrijpt dat zowel onze interne als externe klanten graag antwoord willen hebben en je schakelt dan ook snel.

  • Wie zijn wij?

BVS is een door CNB opgerichte verkooporganisatie die de commerciële activiteiten van diverse kwekersverenigingen op zich neemt. Voor cultivars die bij kwekersverenigingen zijn ondergebracht, sluiten die kwekers zich aan bij BVS. BVS voorziet vervolgens in de behoefte van kwekers om een maximaal rendement te krijgen uit deze cultivars. BVS is zodanig georganiseerd dat daarbij de risico’s met betrekking tot mededinging worden geminimaliseerd.

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de diensten bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. CNB realiseert jaarlijks een omzet van ca 300 miljoen euro.

Wij zitten niet te wachten op ellenlange motivatiebrieven en cv’s: een korte schets van de juiste ervaring en potentie die je bezit is meer dan voldoende.

Solliciteer direct. Klik hier.