Organiseren, regelen, ondersteunen, alles-in-orde!

Herken jij jezelf in deze woorden? Heb jij talent op administratief, ondersteunend of organisatorisch vlak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een leuke parttime functie in een klein enthousiast team voor 24-32 uur per week voor een ervaren MBO-er (niveau 4). Enige voorkennis op het agrarische vlak zou mooi meegenomen zijn, want wij zijn een nieuw opgezette dienstverlener in de bloembollen sector wat dus wel specialistische kennis vraagt.

Wat ga je dan doen?

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van administratieve processen en je werkt hierbij nauw samen met onze commercieel binnendienst medewerker, Marleen. Samen met haar beantwoord je dagelijks vragen van collega’s en kwekers. Ook organiseer je regelmatig vergaderingen en trainingen op externe locaties. Als vanuit deze bijeenkomsten acties naar voren komen dan pak je die samen met onze productmanager Tim op.  Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het maken en controleren van diverse overzichten, het notuleren van vergaderingen en het verzorgen van communicatie richting onze aangesloten kwekers door middel van berichten, nieuwsbrieven en het onderhouden van de website.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag samenwerkt en een kei is in het plannen en organiseren van werkzaamheden. Iemand die ervoor zorgt dat intern alles helemaal op orde is. Je begrijpt dat zowel onze interne als externe klanten graag antwoord willen hebben en je schakelt dan ook snel. We zijn een klein team dat niet altijd op ons eigen kantoor in Lisse aan het werk is, maar ook op de andere locaties of bij kwekers, daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Wie zijn wij?

BVS is een door CNB opgerichte verkooporganisatie die de kwekersverenigingen faciliteert. Wij zorgen ervoor dat de producten (cultivars) die in de kwekersverenigingen zijn ondergebracht, verkocht worden. Ook nemen wij de administratieve werkzaamheden voor de verenigingen uit handen. BVS zorgt voor een maximaal rendement voor de aangesloten kwekers. Door onze manier van werken worden de risico’s met betrekking tot mededinging geminimaliseerd.

In 2019 is BVS officieel opgericht en dat maakt ons een vrij jong bedrijf. De basis staat, maar we zijn nog volop in ontwikkeling. Daar mag jij ook je steentje aan bijdragen, graag zelfs! Vernieuwende ideeën worden bij ons erg gewaardeerd. Het team bestaat uit 3, met jou erbij 4. Een klein team dus, dat onderling veel samenwerkt.

Wij zitten niet te wachten op ellenlange motivatiebrieven: een korte schets van de juiste ervaring, een korte en bondige cv en potentie die je bezit is meer dan voldoende.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim van den Berg via 06-53368877 of solliciteer direct via hr@cnb.nl.