Waarom een BVS nieuwsbrief?

Voor velen onder u is Bol Van Samenwerking (BVS) inmiddels een begrip geworden. BVS is een oplossing, door CNB bedacht en uitgewerkt, om in gezamenlijkheid bollen te kunnen blijven verkopen. We merken ook dat er nog onduidelijkheden zijn over BVS. Naast de bijeenkomsten die we organiseren, de aanwezigheid op ledenvergaderingen van kwekersverenigingen en onze website, gaan wij u met regelmaat informeren waar BVS nu staat. Dit doen wij door middel van deze nieuwsbrief, die we 1x per 2 maanden versturen.
Deze nieuwsbrief is ook meteen een uitnodiging om ons op te zoeken als er vragen leven. Dit kan naar aanleiding van de onderwerpen in de nieuwsbrief, maar dat kan uiteraard ook over andere onderwerpen met betrekking tot BVS die bij u spelen. Onze contactgegevens staan onderaan de nieuwsbrief. Wij wensen u veel leesplezier.

Richard van de Merwe
Directeur BVS

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl