Bestuur

BVS wordt aangestuurd door een Stichting Administratiekantoor (STAK). Het bestuur bestaat uit een afgevaardigde van CNB, drie kwekers en een onafhankelijk bestuurder die als voorzitter optreedt. 

Richard van de Merwe

Richard van de Merwe

Voorzitter STAK

Als voorzitter van de STAK werk ik samen met de mede bestuursleden om de richting van BVS te bepalen en het bedrijf verder te helpen. 

Leo van Leeuwen

Leo van Leeuwen

CNB

Als afgevaardigde van het moederbedrijf CNB ben ik betrokken bij het bestuur van BVS. 

Nico Zwagerman

Nico Zwagerman

A.W. Bos Bloembollen

Mijn bijdrage is: de kennis die ik heb opgebouwd in de loop van de jaren wat kwekersverenigingen aangaat, zo goed mogelijk in te zetten binnen BVS. Mijn rol zie ik als bewaker van de gemaakte afspraken binnen BVS en de toepasbaarheid in de praktijk te toetsen.

Paul Pennings

Paul Pennings

Paul Pennings Bloembollen B.V.

Het is van belang dat alle kopers en haar bemiddelaars vrij toegang hebben tot producten van BVS zonder onnodige extra kosten. Als bestuurder van BVS wil ik daaraan bijdragen.

Ruud van der Meer

Ruud van der Meer

Meelebo B.V.

Wat ik wil bijdragen is dat BVS te allen tijde voor de kwekers is opgericht en het dus in kwekersperspectief te beoordelen. We moeten niet verdrinken in een papieren rompslomp, maar wel de regels van de ACM in acht nemen. Deze balans wil ik bewaken.