Wat verandert er voor de koper?

Alle kopers van producten van BVS hebben de afgelopen week een bericht gekregen. In dit bericht wordt kort uitgelegd waarom BVS is opgericht. De kopers zijn geïnformeerd dat de verkopen van BVS grotendeels op dezelfde wijze worden afgewikkeld als verkopen van kwekersverenigingen. Kopers krijgen een koopovereenkomst met BVS als verkoper en een voorkeurkweker. De levering verloopt rechtstreeks tussen u en de koper van BVS. Ook de informatie over de levering gaat rechtstreeks. In geval van een reclame wordt dit rechtstreeks tussen u en de koper afgewikkeld en BVS wordt door u geïnformeerd. De kopers zijn ook op de hoogte gebracht dat prijsinformatie door BVS niet met u wordt gedeeld. Verder hebben de kopers een overzicht gekregen van alle rassen die door BVS worden verkocht.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl