Wat verandert er voor u?

Dit jaar zijn wij gestart met de verkoop van veel producten die voorheen door kwekersverenigingen werden verkocht. Door het inschakelen van dezelfde vertegenwoordigers die ook voor de kwekersvereniging bemiddelden, blijft de handel goed doorlopen. Grotere veranderingen zijn dit jaar op administratief gebied te verwachten. Zo doen wij deze zomer de eerste voorschot betalingen en maken wij de eerste eindafrekeningen. Achter de schermen zijn wij dit al druk aan het voorbereiden. Het verschil dat u nu al merkt is dat BVS als verkopende partij op het koopbriefje staat. Dit en meer praktische informatie vindt u in de mailing van BVS die naar alle aangesloten kwekers van BVS is verstuurd.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl