Even voorstellen….

Joost van den Berg, bij de meesten al wel bekend als de man die namens CNB tekst en uitleg heeft gegeven over BVS.

“Ik ben blij dat ik de kans krijg om na mijn vertrek bij CNB mijn werk bij BVS voort te zetten en af te maken. Ik heb mij al jaren ingezet om het mogelijk te maken de activiteiten van kwekersverenigingen op een goede wijze voort te zetten. BVS biedt die kans en BVS biedt ook perspectief om de gezamenlijke verkoop meer toegevoegde waarde te geven en te professionaliseren. Mijn opdracht is om dit jaar samen met een aantal gedreven collega’s de basis van BVS goed neer te zetten. Een hele uitdaging die ik met veel energie en plezier aanga. Samen met jullie moet het lukken om er een  mooie, toekomstbestendige organisatie van te maken.”

Joost wordt door BVS ingehuurd voor de rest van dit jaar om BVS verder op te zetten.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl