Productmanager voor BVS gevonden

Wij zijn blij te melden dat we na een uitgebreide zoektocht de juiste man voor BVS hebben gevonden. Per 1 juli start Wim van den Berg als productmanager voor BVS. Wim wordt jullie contactpersoon voor zaken rondom de productie en verkoop van de bij BVS ingebrachte rassen. Samen met alle betrokkenen gaat Wim er alles aan doen om de dienstverlening richting jullie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Verantwoordelijk
Wim is in zijn rol als productmanager verantwoordelijk voor de verkoop van de leverbare bloembollen. Hij zorgt er daarbij voor dat het aanbod zo goed mogelijk wordt afgestemd op de verwachte vraag van de kopers, met als doel voor jullie het maximale rendement te behalen.

Bloembollenvak
Wim is geen onbekende in het bloembollenvak, zijn roots liggen namelijk bij een bloembollenbedrijf. Hierna heeft hij bij verschillende organisaties gewerkt en in zijn laatste functie was hij senior accountmanager bij Royal Flora Holland.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Wim voor jullie een fijne gesprekspartner is en samen met jullie de producten nog beter in de markt zet.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl