Voortgang BVS

De afgelopen periode hebben een aantal kwekersverenigingen een voorjaars ALV gehouden. BVS is hierbij aangeschoven om meer beeld te krijgen van hetgeen dat speelt bij die kwekersverenigingen. Deze informatie gaat gebruikt worden om de nieuwe werkwijze met de betreffende kwekersvereniging zo goed mogelijk af te stemmen op de praktijk. De uitdaging voor BVS is om te zorgen dat gewerkt wordt binnen de wettelijke regels, maar ook te zorgen dat het in de praktijk werkbaar blijft. Dit kan alleen door zoveel mogelijk betrokken te worden bij de huidige gang van zaken binnen kwekersverenigingen. Gelukkig kunnen we dit jaar gebruiken om ervaring op te doen en met die ervaring alles gereed te maken voor volgend jaar, wanneer we volledig volgens de juiste manier met elkaar willen werken.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl