Kwekersverenigingen die nog moeten besluiten

Zoals u al van CNB heeft vernomen, moet in 2019 door alle kwekersverenigingen een keuze gemaakt worden. Eén van de mogelijkheden is aansluiten bij BVS. Wat de beste keuze is zal per vereniging verschillen. BVS zal aanwezig zijn om tijdens de vergaderingen toelichting over BVS te geven. Samen met het bestuur van de vereniging en de CNB vertegenwoordiger bereiden wij de vergaderingen voor. Wanneer u gezamenlijk als kwekersvereniging besluit om voor BVS te kiezen dan zal BVS u vanaf oogstjaar 2020 ontzorgen. De productieplanning en verkoop wordt dan door BVS gedaan, waardoor u een maximaal rendement kunt behalen. BVS doet dit met inachtneming van de mededingingsregels.

Altijd bereid tot het beantwoorden van vragen,

Joost van den Berg, Projectmanager

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl