Team BVS

Wij zijn blij te melden dat Marleen van der Hulst begin deze maand is gestart als commercieel administratief medewerker. Met de overstap van Carolien van Haaster naar de functie van Coördinator bemiddeling hebben CNB en BVS besloten de werkzaamheden met betrekking tot kwekersverenigingen bij BVS onder te brengen.
We bedanken Carolien hartelijk voor alles wat zij op het gebied van kwekersverenigingen heeft gedaan. Met deze basis kunnen wij verder. Marleen pakt deze werkzaamheden verder op en geeft invulling aan de administratie van BVS. Heeft u administratieve vragen over cultivars die bij ons zijn ondergebracht? Neem dan contact op met Marleen.
Marleen werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend en is bereikbaar via m.v.d.hulst@bvs-verkoop.nl of 0252-431 123. Hieronder stelt Marleen zichzelf voor:

“Ik ben Marleen van der Hulst, 35 jaar en getrouwd met een bloemen- en bollenkweker. We wonen in Noordwijkerhout met onze 2 jonge kinderen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, skiën en koken. Voordat ik bij BVS aan het werk ging, heb ik als leidinggevende gewerkt op een Phalaenopsis kwekerij. Ik was daar verantwoordelijk voor de aansturing van het totale orderproces. Van administratieve verwerking tot inpakken en verzendklaar maken. Ik vind het erg leuk om bij BVS aan de slag te gaan en mee te helpen bouwen aan BVS!”

Joost van den Berg, die tijdelijk ons team kwam versterken, is sinds 20 december niet meer werkzaam voor BVS. Ons team bestaat nu uit:

  • Richard van der Merwe – directeur (één dag per week)
  • Wim van den Berg – productmanager
  • Marleen van der Hulst – administratie

Na 1 januari is Jillian de Wilde van CNB op projectbasis verbonden aan BVS.

 

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl