Corona houdt ons allemaal letterlijk en figuurlijk in de greep. Wat de gevolgen voor de toekomst zijn, blijft lastig te voorspellen. Voor de zomerbloeiers stond het plantseizoen voor de deur. Daarom is er de afgelopen periode intensief contact geweest tussen het bestuur van kwekersverenigingen van zomerbloeiers, vertegenwoordigers van CNB en BVS. In sommige gevallen is besloten om de teeltopdrachten naar beneden bij te stellen (o.a. van diverse lelie en dahlia cultivars).
Bij de voorjaarsbloeiers kon er niet veel bijgestuurd worden, deze stonden de afgelopen periode in bloei op de velden. De komende tijd zullen wij de Corona ontwikkelingen en verkopen van de bollen nauw blijven volgen en waar nodig zal, in overleg, verder bijgestuurd worden.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl