Het vergaderseizoen is weer begonnen

Nagenoeg alle kwekersverenigingen hebben in september of oktober een vergadering gepland staan. Tijdens deze vergaderingen wordt de stand van zaken van de verkopen toegelicht, wordt bij de voorjaarsbloeiers het proces rondom de teeltopdracht besproken en komen andere verenigings-specifieke zaken aan bod. Daarnaast zijn de vergaderingen uiteraard ook een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

De kwekers van voorjaarsbloeiers zullen in de komende periode ook hun teeltopdracht ontvangen. Voorafgaand aan het vaststellen van de teeltopdracht betrekken wij de kwekers van een cultivar op individuele basis bij het proces. Daarnaast vragen wij de vertegenwoordigers en soms ook exporteurs om advies. Aan de hand van de adviezen worden de teeltopdrachten door BVS vastgesteld en verstuurd.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl