Update automatisering eindafrekening

Eerder dit jaar hebben we aangegeven dat we het maken van voorschotten en eindafrekeningen willen automatiseren en professionaliseren.  Nu gebeurt dit allemaal in Excel, maar  dit vraagt veel handwerk, is foutgevoelig en daarom niet toekomstbestendig. We zijn samen met een softwareleverancier om de tafel gegaan om te kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren en zoveel mogelijk kunnen automatiseren. Op dit moment wordt er door de leverancier een applicatie gebouwd. Eind november zal de applicatie gereed zijn, zodat we deze voor valutadatum 15 januari kunnen gaan gebruiken. We horen graag jullie wensen en tips met betrekking tot de overzichten die wij sturen bij een voorschot- of eindafrekening. Wil je hierover meedenken, neem dan contact op met Marleen via 0252-431 123 of m.v.d.hulst@bvs-verkoop.nl.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl