We waren net lekker op dreef met de vergaderingen, toen de overheid afgelopen maandag met aangescherpte Corona maatregelen kwam. Samenkomen in groepen wordt afgeraden. Wat te doen met alle geplande vergaderingen? Wim en Marleen zien in drie weken tijd in 16 vergaderingen ruim 100 kwekers. Het risico op verspreiding van het Corona virus is te groot, besluiten we. Zullen we het online gaan proberen? Binnen BVS en CNB hebben we er al wat ervaring mee opgebouwd de laatste tijd, maar nog niet eerder met een groep kwekers. Kwekersvereniging Palazzo was de eerstvolgende vergadering op de planning op dinsdagmiddag 29 september. De bestuursleden en leden stonden open voor het idee om het digitaal te proberen. En zo zaten de kwekers, vertegenwoordigers, Wim en Marleen om 14.00 uur klaar voor de eerste online vergadering. Het was voor iedereen even wennen, maar het was een goede vergadering. Natuurlijk is het leuker om elkaar in het echt te zien, maar deze manier van vergaderen werd als een prima alternatief ervaren door de aanwezigen.

Neem contact met ons op

HEEREWEG 347

2161 CA, Lisse

Mail ons:

info@bvs-verkoop.nl