Wij zijn op zoek naar een krachtige Productmanager die kan verbinden als geen ander!

Wie zijn wij?
BVS is een door CNB opgerichte verkooporganisatie die de commerciële activiteiten van diverse kwekersverenigingen op zich neemt. Voor cultivars die bij kwekersverenigingen zijn ondergebracht, sluiten die kwekers zich aan bij BVS. BVS voorziet vervolgens in de behoefte van kwekers om een maximaal rendement te krijgen uit deze cultivars. BVS is zodanig georganiseerd dat daarbij de risico’s met betrekking tot mededinging worden geminimaliseerd. CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de diensten bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. CNB realiseert jaarlijks een omzet van ca 300 miljoen euro.

Wat ga je doen?
Als Productmanager van BVS ben je voornamelijk bezig met de verkoop van bloembollen van de bij BVS ingebrachte cultivars. Je stemt het aanbod van deze bloembollen af op de verwachte vraag van de kopers, maar bepaalt ook de productieomvang en verdeelt deze tussen de aangesloten kwekers. Je zal regelmatig contact hebben met zowel kwekers, als de medewerkers van CNB, zowel op het commerciële als op het administratieve vlak. Het is dus heel belangrijk dat je met diverse partijen kunt samenwerken en belangen van verschillende partijen kan afwegen, voordat er tot verkoop kan worden overgegaan.

Daarnaast heb je al bij voorbaat interesse in de ontwikkelingen van de bloembollenmarkt om de door jou voorgestelde marketing- en verkoopplannen hierop af te kunnen stemmen. Ook zal je een controlefunctie hebben, als het gaat om het verifiëren van de gemaakte afspraken tussen BVS en de aangesloten kwekers. Op het moment dat deze afspraken niet nagekomen worden, zal je ook optreden en partijen aanspreken. Conflicten ga je dan ook niet uit de weg, maar je doet wel je best om deze niet te laten ontstaan.

Kortom; een dynamische functie waarvoor je veel onderweg en in gesprek zal zijn.

Wie zoeken wij?
Het is een functie die zich op verschillende partijen richt. Wij zijn dan ook op zoek naar een echte verbinder, die snapt wat er speelt en daardoor weet wat er nodig is om partijen in beweging te krijgen. Maar ook iemand die niet wegloopt als het moeilijk wordt en dan het gesprek aan durft te gaan. Je kent de bloembollenmarkt (want dat praat een stuk makkelijker) en je bent ook geïnteresseerd in innovaties die spelen op het gebied van teelt. Je kunt objectief oordelen, zonder dat je emoties laat meespelen in beslissingen. Verkopen en netwerken zit in je natuur; je schroomt niet om op het onbekende af te stappen en kansen te zien.

Omdat je veel onderweg bent en soms ook spontaan ergens op bezoek moet kunnen gaan, is het wel belangrijk dat je flexibel met je tijd kunt omgaan. Uiteraard zijn wij ook flexibel als jij dat nodig hebt. Ben jij dan ook nog de collega die graag met een team resultaten neerzet: dan willen wij graag een kop koffie met jou drinken!

Dan bespreken we uiteraard ook de voorwaarden die wij bieden mocht jij deze baan bij ons gaan aanpakken. Te denken valt aan een marktconform salaris, leaseauto, 26,5 vakantiedagen en volop mogelijkheden om te groeien in je rol en binnen de organisatie.

Wij zitten niet te wachten op ellenlange motivatiebrieven en cv’s: een korte schets van de juiste ervaring en potentie die je bezit is meer dan voldoende.

Laat ons nieuwsgierig naar jou zijn!
Klik hier en neem contact met ons op.