Het aantal aangesloten cultivars en kwekers bij BVS groeit en daarmee groeit ook de hoeveelheid werk. Als we naar de toekomst kijken, zien we dat zowel de groei van het aantal cultivars en kwekers als de gevraagde dienstverlening aan kwekersverenigingen doorzet. Wim krijgt naast zijn taken als productmanager een aantal taken overgedragen van Richard. Marleen gaat 24 uur werken in plaats van 32 uur, om meer tijd aan haar gezin te kunnen besteden.  Dit alles heeft ons doen besluiten om op zoek te gaan naar extra handen, zowel op het gebied van productmanagement als op administratief vlak (u heeft de vacatures vast al een keer voorbij zien komen).

Voor de administratieve vacature hebben we inmiddels iemand gevonden. Per 28 juni zal Moniek Stins starten als  commercieel administratief medewerker bij BVS. Zij zal samen met Marleen de administratieve werkzaamheden uitvoeren. Wij wensen Moniek veel succes en plezier in haar nieuwe functie!

Momenteel werkt Verena Noort ook nog op de administratie bij BVS. Verena is tot 1 september nog werkzaam voor BVS. In de zomer zal zij haar werkzaamheden afronden en overdragen aan Moniek. Zelf gaat Verena vanaf 1 september studeren.