Graag informeren wij u dat Wim van den Berg met ingang van 1 juni de eindverantwoordelijke is voor BVS. Daarmee volgt hij Richard van de Merwe op die als voorzitter van het bestuur van de STAK (stichting administratiekantoor) verbonden blijft aan BVS.

Wim blijft grotendeels zijn werkzaamheden voor productmanagement uitvoeren zoals jullie die van hem gewend zijn, samen met een nog aan te trekken productmanager. Daarnaast zal hij als directeur ook leiding geven aan de medewerkers van BVS.

Begin 2018 hebben we jullie laten weten dat BVS officieel werd opgericht. Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder en zijn we trots op waar we nu staan. BVS staat inmiddels als een huis en het is duidelijk dat het in een behoefte voorziet. Wim heeft hieraan mede bijgedragen. BVS ziet volop kansen om haar dienstverlening nog verder uit te bouwen en te professionaliseren. Het bestuur van de STAK heeft er alle vertrouwen in dat dit bij Wim in goede handen is en wenst Wim heel veel plezier en succes in zijn nieuwe rol.