In de vorige nieuwsbrief hebben we de komst van Moniek op de administratie van BVS al aangekondigd. Inmiddels is ook Tim gestart als productmanager. Hieronder stellen zij zichzelf voor:

 

Ik ben Moniek Stins (22), woon in West-Friesland (Zijdewind) waar ik ben komen te wonen toen mijn ouders stopten met de veehouderij. Rondom mijn huis zijn veel bloembollenbedrijven, waar ik op jonge leeftijd ben gaan werken. Toen het moment daar was om een studie te gaan kiezen heb ik gekozen voor de opleiding tuin- en akkerbouw, gericht op de bedrijfsorganisatie. Naast mijn opleiding ben ik altijd werkzaam gebleven bij een kweker/export bedrijf in de bloembollen o.a. met administratieve werkzaamheden. Na mijn opleiding ben ik in de groentehandel gaan werken bij Hessing supervers, omdat ik een nieuwe uitdaging zocht. Nu ben ik sinds 1 juli aan het werk bij BVS. Weer terug in de bloembollen.

 

 

Mijn naam is Tim Zonneveld (26) en ik ben geboren en getogen in Rijnsburg. Mijn vader heeft een snijhortensia kwekerij en in de winter broeit hij muscari’s. Thuis ben ik opgegroeid tussen de bloemen en bollen. Ik heb bedrijfskunde gedaan aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Na mijn studie heb ik een uitdagende functie gehad bij een bedrijf dat gordijnen op maat maakt. Vlak na het begin van de corona crisis heb ik besloten om voor mezelf te beginnen door overgebleven partijen rozen uit Kenia te gaan verkopen in Dubai. Dit is door onvoorziene omstandigheden geëindigd maar ik heb er veel van geleerd. Sinds 5 juli ben ik voor BVS begonnen als productmanager. Ik heb er bewust voor gekozen om in de bollensector te gaan werken en heb er heel veel zin in.