Zoals jullie weten, versturen we in het seizoen wekelijks leveringsoverzichten. Een aantal keer hebben we de opmerking gekregen dat deze niet erg overzichtelijk zijn. Ook de leesbaarheid liet te wensen over, dat zagen we zelf ook. Daarnaast hadden wij soms problemen met het klaarzetten en mailen van de overzichten. Redenen genoeg het leveringsoverzicht op de schop te nemen. Met hulp van de IT afdeling van CNB zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is een nieuw Excel document wat bestaat uit twee bladen. Op het eerste blad worden de leveringen getoond, gesorteerd per maat en vervolgens per koopbrief. Als meerdere leveringen op één orderregel hebben plaatsgevonden, dan worden ze bij elkaar opgeteld. Correcties en retouren zijn hierbij duidelijker zichtbaar dan voorheen. Wil je toch alle leveringsregels zien, dan kun je op het tweede blad kijken. Dat is vooral handig als je één specifieke order of levering wil opzoeken.

We hopen dat jullie met dit nieuwe overzicht beter uit de voeten kunnen, maar horen het ook graag als dit niet zo is!