Op 16 augustus is Eveline als nieuwe medewerker gestart bij BVS. Zij gaat samen met Marleen de administratie verzorgen. Eveline is werkzaam op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Ze zal (onder andere) ook gaan notuleren bij vergaderingen, dus daar zullen jullie haar de komende tijd zeker tegen komen. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Ik ben Eveline van Wieringen, woonachtig in Lisse. Begonnen met bollen pellen, daarna veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Ik heb toerisme gestudeerd en vrijetijdsmanagement, maar vind het vooral belangrijk om steeds nieuwe dingen te leren en mijzelf te blijven uitdagen. Een aantal familieleden zijn ook werkzaam in de bollen/bloemenwereld: mijn oom heeft een eigen hyacintenkwekerij en mijn schoonvader heeft een bloemenexportbedrijf naar Duitsland. Sinds 16 augustus ben ik werkzaam bij BVS, ik ben erg enthousiast en ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!