In september en oktober houden bijna al onze 35 verenigingen en samenwerkingsverbanden een algemene ledenvergadering. Naast het feit dat deze vergaderingen nuttig en vaak gezellig zijn, is het statutair ook verplicht om minimaal éénmaal per jaar een ledenvergadering te houden. Voor de komende vergaderreeks zijn we gestart met het plannen van de vergaderingen. Het is altijd passen en meten om voor iedereen een geschikte datum en tijd te vinden. Het zou ons heel erg helpen als jullie snel reageren op de datumprikkers die wij versturen. Dat scheelt ons werk met nabellen en zo kunnen we de datum snel vaststellen. Heb je nog punten die je graag besproken zou willen hebben in een vergadering? Geef deze dan door aan de voorzitter, de coördinator of aan ons, dan zetten we ze op de agenda. Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien en te spreken!