De kwekers van voorjaarsbloeiers hebben onze vernieuwde leveringsoverzichten als het goed is al voorbij zien komen. Voorheen maakten we de leveringsoverzichten met een Excel bestand. In de eerste jaren voldeed dit prima, maar inmiddels is BVS zo gegroeid dat het maken van de leveringsoverzichten via het Excel bestand een tijdrovende klus was geworden. Tijd voor verbetering dus. We hebben daarom onze software leverancier gevraagd om een extra module te bouwen in onze BVS applicatie die we al gebruiken voor het maken van voorschotten en eindafrekeningen. Begin juli heeft de software leverancier de leveringsoverzichten module opgeleverd en zijn we deze direct gaan gebruiken. Helaas zitten er nog wel wat kinderziektes in, die we nu aan het oplossen zijn. Heb je nog verbeterpunten, geef het dan door! Als je behoefte hebt aan extra informatie, neem dan contact op met Eveline of Marleen van de administratie.