Onlangs heeft Marleen aangegeven dat ze een nieuwe baan heeft gevonden waar zij half januari aan de slag zal gaan. Dat betekent helaas dat zij gaat stoppen met haar werkzaamheden bij BVS. De komende twee maanden blijft Marleen nog gewoon werkzaam op de administratie van BVS en zal ze haar werkzaamheden afronden en overdragen aan Eveline. BVS is op zoek naar een nieuwe kracht die naast Eveline het team wil komen versterken.

Hieronder nog een berichtje van Marleen:

De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier bij BVS gewerkt. Het was een mooie uitdaging om BVS te helpen opbouwen tot wat het nu is. Ik had nog geen plannen om weg te gaan, maar er kwam toevallig een vacature bij het LUMC ziekenhuis in Leiden op mijn pad waar ik enthousiast van werd. Ik heb besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Hoewel ik nog niet meteen weg ben, wil ik jullie via deze weg toch alvast bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren!