BVS is nu vijf oogstjaren oud (de zesde zit in de grond of wordt nu geplant). Ieder jaar ontwikkelen we door naar een steeds volwassener bedrijf. De komende oogstjaren gaan we onder andere een aantal lelierassen, tulpensoorten en bol-op-pot soorten toevoegen aan ons assortiment. Dit jaar verwachten we als gevolg van plantgoed verlies in de lelies een kleine dip in de omzet. Vanaf oogst 2025 gaat de groei weer gestaag verder.

Ook hebben we de aloude structuur van de huidige kwekersverenigingen onder de loep genomen. Het is een beproefd en bewezen concept wat nog altijd werkt. Het geeft echter ook veel administratieve druk en brengt extra kosten met zich mee; statuten bij een notaris, bestuurders inschrijven bij de kamer van koophandel, registers bijhouden en jaarlijks een jaarrekening deponeren. Momenteel zijn we in een ver gevorderd stadium om een nieuwe, simpeler structuur te ontwikkelen. In een volgende nieuwsbrief kunnen we hier hopelijk meer over vertellen.

Bij het doorontwikkelen van BVS hoort ook een nieuwe huisstijl. Graag geven we jullie alvast een voorproefje: